20 Temmuz 2007 Cuma

Hayal ve gerçek 3. bölüm özeti - konusu

Hayal ve gerçek 3. bölüm özeti - konusu
Gerçek, şirket için önemli bir kampanyaya hazırlanmasına istemeden engel olan Hayal’le tartışır. Hayal yaptığı hatayı sihir yoluyla düzeltmeye çalışsa da işe yaramaz ve Gerçek işten atılma korkusuyla patronu Şerafettin’in karşısına çıkar. Badire ve Firuze zorla da olsa Gerçek’i, yeni gelin adayları olan bir kızla buluşmaya razı eder. Fakat Gerçek bir yolunu bulup randevuyu yarım bırakır. Bunun üzerine Badire ve Firuze, kızın hapisten yeni çıkmış bir abisi olduğu ve kardeşiyle evlenmezse Gerçek’i öldüreceği yalanını uydururlar. Hayal sayesinde annesinin hain planını öğrenen Gerçek de bir karşı plan hazırlar. Ne var ki hesaba katılmamış bazı sürprizler işleri karıştırır. Kapıcı İstimlak her zamanki gibi Firuze’yi evlenmeye ikna etmenin yollarını ararken, Deli Ayfer de Gerçek’i kendine aşık etmek için hamaratlığını sergileme çabasındadir.

14 Temmuz 2007 Cumartesi

Hayal ve gerçek 2. bölüm yankıları

Hayal ve gerçek 14/07/2008 cumartesi akşamı ikinci bölümünü izledik, bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarınızla dile getirebilirsiniz. Bölüm videoları kısa sürede sitemize eklenecektir..

12 Temmuz 2007 Perşembe

Hayal ve Gerçek 2. bölüm özeti - konusu

Hayal ve Gerçek”te bu hafta Gerçek, halen ölen eşi Hayal’in kendisine göründüğüne inanamamaktadır. Halusinasyon gördüğünü zannetmektedir.Bu arada Gerçek’in en yakın kankası Muzo’nun evini bu susuzlukta su basmıştır…Muzo, kapıcı İstimlak’la birlikte evini basan suyu boşaltmakla uğraşırken, Badire hanımla Firuze’nin Gerçek’e eş arayışları dur durak bilmeden devam etmektedir.Badire hanımla Firuze, geçen hafta korkutulduğu için Gerçek’in evinden kaçan Deli Ayfer’den özür dilemesi konusunda Gerçek’e baskı yapmaktadırlar…Hayal ise öbür dünya’dan tekrar gelir Gerçek’in yanına… Ve artık Gerçek kabul eder Hayal’in bir hayalet gelip gidebildiğini…Bu arada evini su bastığı için geceyi Gerçek’te geçiren Muzo, evdeki Hayal’i göremediği için kadınlar ve zamparalık hakkında ileri geri konuşmaktadır. Buna sinirlenen Hayal önce Muzo’yu sonra fani kocası Gerçek’i kendi yöntemleriyle cezalandırır… Üstüne üstlük eve Deli Ayfer, Firuze ve Badire hanımın gelmesiyle işler iyice karışır.

11 Temmuz 2007 Çarşamba

Hayal ve gerçek 2. bölüm

Yasemin Hadıvent, Cem Kılıç, Zuhal Yalçın, İpek Tanrıyar, Kerem Kupacı, Defne Joy Foster ve Aykut Oray`oynadıgı, yönetmenligini Mete Şener ve senaryosu Gani Mujde`ye ait Hayal ve Gerçek 14 Temmuz Cumartesi 2. bölümü ile 20:30`da atv`de..

8 Temmuz 2007 Pazar

Hayal ve gerçek 1. bölüm


Hayal ve gerçek dizisi 1. bölüm
http://rapidshare.com/files/41622098/Hayal.ve.Gercek.01.By.Dayicik.part1.rar
http://rapidshare.com/files/41631968/Hayal.ve.Gercek.01.By.Dayicik.part2.rar
http://rapidshare.com/files/41640379/Hayal.ve.Gercek.01.By.Dayicik.part3.rar
http://rapidshare.com/files/41646791/Hayal.ve.Gercek.01.By.Dayicik.part4.rar
http://rapidshare.com/files/41652356/Hayal.ve.Gercek.01.By.Dayicik.part5.rar

7 Temmuz 2007 Cumartesi

Hayal ve gerçek 1. bölüm yankıları

Hayal ve gerçek birinci bölümünü seyrettik, bölüm hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarınızla dile getirebilirsiniz..

2 Temmuz 2007 Pazartesi

Hayal ve Gerçek tanıtım fragmanı

Hayal ve Gerçek

Hayal ile Gerçek, Gerçek’in annesi Badire hanımla, kız kardeşi Firuze’nin tüm muhalefetine rağmen evlenirler… Ancak Hayal’in kıskançlıkları ve Badire Hanımın tipik kaynana cadalozlukları yüzünden evlilikleri pek de mutlu sürmez. Ve kader ağlarını örer… Hayal genç yaşında öteki tarafa intikal eder… Gerçek, eşini erken kaybetmenin şoku içindedir… Bu zor günlerinde ona biricik kankası Muzaffer destek olur… Badire hanım ise oğluna gelin arayışına girişmiştir bile… Gerçek’in gelin adaylarını reddetmesi karşısında asla pes etmeden mürüvvetini görmeye kararlı olan Badire Hanım, bu girişimlerinde kızı Firuze’nin de yardımını görmektedir. Çünkü aile geleneklerine göre büyük bekarken küçük evlenemez… Bu arada Hayal, bir takım yeteneklerle donanmış şekilde bir hayalet olarak dünyaya gelip sadece kocası Gerçek’e görünebilmekte ve sağlıklarında yaşayamadıkları aşkı yaşamaktadırlar. Hayal, Badire hanımın bulduğu gelin adaylarını korkutarak, sihir yaparak kaçırmaktadır… Aşkın, üç kağıdın ve öbür tarafa yağmurla gidip gelen bir hayaletin aşk dolu hikayesi yer yer duygulanarak ama çoğunlukla da kahkahalarla izlenecek! “Hayal ve Gerçek” Temmuz ayında atv’de başlıyor!
site ekle arkadaş TV

dizi izle oyun cep telefonu lazer epilasyon